Krem do tortu z cukierków białych michałków

Ciekawy w smaku, lekki czekoladowo orzechowy krem idealny do przełożenia tortu.  Wymaga przygotowania dzień przed przełożeniem biszkoptu.

Krem do tortu biały Michałek
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 ml śmietanki 36%
  2. 250 g cukierków białych Michałków
  3. 400 g serka mascarpone
  4. 3 łyżki cukru pudru
Instructions
  1. Przełóż cukierki do rondelka i rozpuść je w kremówce ciągle mieszając. Chłodź w lodówce całą noc. Następnego dnia dodaj serek mascarpone, cukier puder i ubij. Gotowe.
Rusty fork http://rustyfork.pl/
print

One Reply to “Krem do tortu z cukierków białych michałków”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *