Kiedy czasu brak, a dość macie „zwykłych” kanapek przygotujcie tosty z piekarnika. 

Ogromnie się cieszę, że Reypol wybrał mnie do testowania swoich produktów. Dzięki temu miałam okazje spróbować kilka sosów, które pokochałam od pierwszej spróbowanej łyżeczki. 
Numerem 1 został sos paprykowo czosnkowy.

tosty Reypol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chleb tostowy + sos Reypol + ser cheedar

Proste?  Banalne! 5 min przygotowań, 10 min w piekarniku.

Chcecie wiedzieć jaka była moja reakcja po otwarciu słoiczka z sosem Reypol?
Byłam pozytywnie zaskoczona. W słoiczku widoczne są kawałki papryki, dokładnie tak jak w domowych sosach paprykowych. Fajnie, że sos nie jest gładki. Co do smaku. Co tu dużo pisać, etykieta w tym przypadku nie kłamie. Sos jest intensywnie paprykowy z nutą czegoć ostrzejszego. Po przeczytaniu składu wiem, że to zasługa czosnku i chilli. 

Koniecznie musicie spróbować ten sos! 

print

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *